Makiroller og nigiri - Sushi buffet København

Hent din sushi I restauranten, og få den både hurtigere og billigere! Smallegade 20, 2000 Frederiksberg C

Åbningstider Restaurant:  Mandag – søndag: 14.00 – 22.00

Takeaway (kun afhentning):  Fredag – søndag: 13.00 – 24.00

Sushi ad libitum Frederiksberg – Sushi buffet

Hos Akiba-Genki Sushi & Wok har vi altid et velassorteret udvalg i vores sushi ad libitum buffet på Frederiksberg. Vores hemmelighed er friske råvarer, dygtige sushikokke og en stor kærlighed til god sushi. Derfor er bordet altid fuldt af velsmagende maki, nigiri, sashimi – og meget andet godt. Nyd en omgang lækker sushi ad libitum på Frederiksberg hos Akiba-Genki Sushi & Wok.

Reserver dit bord her:

Book et bord

 

 

Sushi buffet Frederiksberg

Hvis du ønsker et måltid, hvor du ikke skal tænke på, at alle om bordet får lige meget – eller være bekymret for, om du stadig er sulten, når tallerkenen er tom – så er sushi ad libitum det helt rigtige valg. Her kan du med ro i sindet spise lige så meget som du lyster, og du kan hele tiden vælge dine yndlingsstykker. Sushien er frisk, veltilberedt og varieret – velbekomme.

 

Serveret lige til dig

Vores all you can eat sushi buffet er den geniale løsning til jer, der aldrig kan blive enige om den samme sushi menu eller til dig, der bare har én yndlingssushi, som du kan leve af. Med sushi ad libitum behøver du ikke bestille hele ruller af sushi, du kun halvt kan lide. Du kan nu fiske lige præcis de sushistykker, du elsker, uden sure miner fra resten af bordet. Med vores sushi ad libitum på Frederiksberg er det nemlig helt okay at fiske, og der er ingen familiekampe om hvem, der får den sidste yndlingssushi.

 

Find vores restaurant

Er du sushisulten? Vi ligger centralt placeret på Frederiksberg, hvor du nemt kan besøge vores lille sted – hvad enten du er til fods, på cykel, med metro eller i bil. Du finder din sushi buffet København på Smallegade 20. Vi er beliggende i hjertet af byen og nemt tilgængelig, så du altid kan få din yndlingssushi, når du er sushisulten. Vi glæder os til at byde dig velkommen – og servere vores lækre makiruller og nigiri for dig i vores hyggelige restaurant!

 

Priser

Du kan spise alt det sushi, som dit hjerte (og mave) kan begære for følgende priser:

Voksne

  • Mandag – torsdag: 248,-
  • Fredag – søndag: 268,-

Børn under 11 år

  • Alle dage: 138,-

 

ÅBNINGSTIDER

Restaurant

  • Mandag – søndag: 14.00 – 22.00

 

Book et bord til sushi ad libitum

Du er velkommen til at møde op i vores restaurant på Frederiksberg uden forudgående reservation. Vi kan dog til tider dog være godt besøgt, så hvis du vil være sikker på at få en plads, vil vi anbefale dig at reservere et bord ved at benytte formen herunder. Vi glæder os til at se dit selskab til sushi ad libitum.

DD dash MM dash YYYY
Tidspunkt*
:
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Sidebar