Lækker sushi buffet på Frederiksberg

Hent din sushi I restauranten, og få den både hurtigere og billigere! Rolighedsvej 10, 2000 Frederiksberg C

Åbningstider Restaurant:  Mandag – søndag: 14.00 – 22.00

Takeaway (kun afhentning):  Fredag – søndag: 13.00 – 24.00

God sushi restaurant København

Når du har lyst til velsmagende kvalitetssushi, så læg vejen forbi Akiba Sushi restaurant i København, hvor uddannede sushikokke fremtryller lækkerier i køkkenet. Vi har altid god sushi i København samt tilbud på lækker kvalitetssushi. Du kan enten spise her i restauranten eller bestille maden, som skal afhentes hos os.

Bestil takeaway Book et bord

 

 

Fornuftige priser på sushi København

Det skal ikke koste en bondegård at gå på en god sushi restaurant i København, der serverer vellavet sushi. Vi har gode sushi tilbud i København, hvor du får meget for pengene – uden at vi går på kompromis med kvaliteten. Vi har lave priser og helt sikkert en menu, der passer til dig, når du søger kvalitetssushi.

 

Med sans for den gode madoplevelse

Lige fra begyndelsen har vi haft som princip, altid at gøre vores yderste for at give vores kunder en dejlig oplevelse – hvad enten de spiser sushi buffet i vores restaurant eller blot henter takeaway. Vi forsøger at levere en lille bid af 100 % nydelse, for hvert sushistykke vi sender ud af køkkenet.

 

Sushi lavet med kærlighed

Vi ønsker hos Akiba Sushi at være det foretrukne valg, når folk søger god sushi i København. Vi stræber efter, at alle skal have råd til lækker mad og fisk, selv i hverdagene. For os er sushi vores største nydelse og kærlighed, og vi ønsker at give denne kærlighed videre til alle vores kunder. I vores sushi restaurant i København kan du derfor finde kvalitetssushi lavet med kærlighed til gode priser, så alle kan være med.

 

Altid høj kvalitet hos Akiba

Vi har ligget på adressen på Rolighedsvej 10 i et par år, men vores erfaring strækker sig langt tilbage. Vi har 4 professionelle kokke i køkkenet, der ledes med kyndig hånd af restaurantchef Yong. Derfor får du altid en ensartet, høj standard, når du besøger Akiba Sushi. Vi har erfaring inden for alle dele og varianter af sushi og ser altid frem til at servere det bedste for vores gæster.

Vi glæder os til at byde dig velkommen på hele Københavns sushirestaurant!

 

Book et bord

Book et bord her hos os, så står vi klar til at tage imod dig og dit selskab i hyggelige omgivelser. Glæd dig til frisk sushi og god stemning.

DD dash MM dash YYYY
Tidspunkt*
:
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Sidebar