Lækker sushi buffet på Frederiksberg

Hent din sushi I restauranten, og få den både hurtigere og billigere! Smallegade 20, 2000 Frederiksberg C

Åbningstider Restaurant:  Mandag – søndag: 14.00 – 22.00

Takeaway (kun afhentning):  Fredag – søndag: 13.00 – 24.00

God sushi restaurant København

Når du har lyst til velsmagende kvalitetssushi, så læg vejen forbi Akiba-Genki Sushi & Wok restaurant i København, hvor uddannede sushikokke fremtryller lækkerier i køkkenet. Vi har altid god sushi i København samt tilbud på lækker kvalitetssushi. Du kan enten spise her i restauranten eller bestille maden, som skal afhentes hos os.

Bestil takeaway

 

 

Fornuftige priser på sushi København

Det skal ikke koste en bondegård at gå på en god sushi restaurant i København, der serverer vellavet sushi. Vi har altid gode sushi tilbud i København, hvor du får meget for pengene – uden at vi går på kompromis med kvaliteten. Vi har lave priser og helt sikkert en menu, der passer til dig, når du søger kvalitetssushi.

 

Med sans for den gode madoplevelse

Lige fra begyndelsen har vi haft som princip, altid at gøre vores yderste for at give vores kunder en dejlig oplevelse – hvad enten de spiser sushi buffet i vores restaurant eller blot henter takeaway. Vi forsøger at levere en lille bid af 100 % nydelse, for hvert sushistykke vi sender ud af køkkenet.

 

Sushi lavet med kærlighed

god sushi

Vi ønsker hos Akiba-Genki Sushi & Wok at være det foretrukne valg, når folk søger god sushi i København. Vi stræber efter, at alle skal have råd til lækker mad og fisk, selv i hverdagene. For os er sushi vores ren nydelse og kærlighed, og vi ønsker at give denne kærlighed videre til alle vores kunder. I vores sushi restaurant i København kan du derfor finde kvalitetssushi lavet med kærlighed til gode priser, så alle kan være med.

Vores sushi sortiment er alsidigt og klassisk. Du vil finde alle de elementer, du kender og elsker, tilsat originale gastronomiske påfund fra vores kokke. Vi er specialister indenfor:

Sashimi

Den rene, rå fisk, skåret appetitlige skiver og serveret med soya og wasabi. Vi bruger fisk af højeste kvalitet, tilvirket under strenge hygiejneforhold.

Gunkan

“Krigsskibet”, er et særligt, traditionelt sushistykke med tang og lakserogn. En fyldig lækkerbidsken.

Futumaki

Store ruller med flere ingredienser. Vores kokke sætter deres særlige præg og folder de store ruller til perfektion.

Uromaki

“inside-out” rulle, hvor risen er yderst, og tangen er viklet om fyldet. Kræver en dygtig kok!

Yakitori

Udover sushi, tilbereder vi også flere andre, traditionelle japanske retter til at akkompagnere dit måltid. En af vores specialiteter er yakitori – kulgrillet kylling i en fyldig marinade.

Se mere om vores udvalg af sushi

bedste sushi

Altid høj kvalitet hos Akiba-Genki Sushi & Wok

Vi har ligget på adressen på Rolighedsvej 10 i et par år, men vores erfaring strækker sig langt tilbage. Vi har 4 professionelle kokke i køkkenet, der ledes med kyndig hånd af restaurantchef Yong. Derfor får du altid en ensartet, høj standard, når du besøger Akiba-Genki Sushi & Wok. Vi har erfaring inden for alle dele og varianter af sushi og vi ser altid frem til at servere det bedste for vores gæster.

Vi glæder os til at byde dig velkommen på hele Københavns sushirestaurant!

 

Book et bord

Book et bord her hos os, så står vi klar til at tage imod dig og dit selskab i hyggelige omgivelser. Glæd dig til frisk sushi og god stemning.

DD dash MM dash YYYY
Tidspunkt*
:
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Sidebar