Sushi og tangsalat - Sushi til selskaber

Hent din sushi I restauranten, og få den både hurtigere og billigere! Smallegade 20, 2000 Frederiksberg C

Åbningstider Restaurant:  Mandag – søndag: 14.00 – 22.00

Takeaway (kun afhentning):  Fredag – søndag: 13.00 – 24.00

Sushi til selskaber

Hos Akiba-Genki Sushi & Wok har vi stor erfaring med at arrangere sushi til selskaber af alle størrelser. Vi kan lave din yndlingssushi eller sammensætte kokkens menu, hvor du og dine gæster måske kan blive overrasket over nye smagssammensætninger. Bestil sushi til fest eller selskaber via formularen herunder, hvis I er færre end 10 personer. Er I flere end 10 bedes I ringe på tlf. 53 63 45 67, eller sende os en e-mail på info@akiba-sushi.dk. Vi ser frem til at hjælpe dig med at holden det helt perfekt arrangement eller fest med en velsmagende sushi buffet.

 

Book et bord

DD dash MM dash YYYY
Tidspunkt*
:
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

 

Et anderledes arrangement med sushi til selskaber

Det kan nemt blive rutinepræget, hvis man holder alle fester hjemme i dagligstuen. Derfor kan det være et spændende afbræk, hvis I henlægger næste fest til vores sushi restaurant på Frederiksberg. Vi har fornuftige priser – og I slipper for at tage opvasken, når gæsterne er gået hjem. Det er da win-win!

Hvis jeres selskab er stort nok, lukker vi gerne restauranten så i har det hele for jer selv. Vores lokaler er pæne og indbydende, vores personale er serviceminded, og udover sushi i lange baner har vi selvfølgelig drikkevarer for enhver smag. Alt i alt er Akiba sushi et glimrende sted at tilbringe et par hyggelige timer med dem du elsker og holder af.

Fylder du år – eller skal du feste med kollegaerne?

Vi har holdt mange forskellige typer af arrangementer gennem årene, eksempelvis konfirmationer, fødselsdage, firmafester, jubilæer og re-unions. Fællesnævneren er, at alle gæster har fået velsmagende sushi til deres fest – og vi har gjort vores til, at dagen har været festlig og mindeværdig. Er du interesseret i sushi til selskaber, er du velkommen til at booke bord eller kontakte os. Så sørger vi for at hjælpe til fra start til slut. Ønsker du at prøve vores menu af før du inviterer hele familien, hvorfor så ikke prøve vores sushi take away?

Sidebar