Sushi ad libitum på Frederiksberg

Hent din sushi I restauranten, og få den både hurtigere og billigere! Smallegade 20, 2000 Frederiksberg C

Åbningstider Restaurant:  Mandag – søndag: 14.00 – 22.00

Takeaway (kun afhentning):  Fredag – søndag: 13.00 – 24.00

Lidt om sushien på menukortet

Vi mestrer alle stilarter inden for sushi. Derfor er dette blot eksempler på vores udvalg. Vi varierer jævnligt menukortet, men du kan altid finde udgaver af nedenstående sushityper. For det fulde udvalg skal du blot besøge vores bestillingsside.

Bestil takeaway

 

Sashimi

Tynde skiver af rå fisk af ypperste kvalitet. Skiverne serveres typisk med wasabi.

Gunkan

Sushirulle med ris, tang og lakserogn. Ordet ’gunkan’ betyder krigsskib eller båd og hentyder til formen på det færdige sushistykke.

Futomaki

Futomaki betyder ’tyk rulle’ og er måske den mest kendte type sushi. Fyldet kan være meget varieret – laks, tun, tempura, avocado, krabbesalat m.v. – omkranset af ris, og til sidst tangpapir.

Uramaki

’Uramaki’ betyder ’med vrangen ud’ og hentyder til, at rækkefølgen, hvori sushirullen samles, her er vendt på hovedet. Risen er nemlig yderst, mens tangen omkranser fyldet. Der pyntes ofte med hvide og sorte sesamfrø på denne type maki.

Temaki

Temaki er sushi formet som et kræmmerhus (fremfor den mere traditionelle rulle). Den er lettere at spise på farten og er desuden også lettere at lave for amatørkokken.

Hosomaki

Hosomaki er den mindste udgave af makirullerne. Her er der typisk kun én ingrediens – såsom agurk, avocado eller laks.

Nigiri

En aflang pakke af ris, hvorpå der ligger et stykke fisk eller skaldyr, som enten kan være råt, grillet eller marineret.

Yakitori/sticks

Pinde med stegt kyllingekød. Kødet vendes i en særlig marinade og grilles over kul. Yakitori betyder ’grillet fugl’.

 

Book et bord

DD dash MM dash YYYY
Tidspunkt*
:
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Sidebar